Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 3, şi ucraineanca Lesia Ţurenko, locul 23 WTA, va avea loc, miercuri, în jurul orei 10.30, în optimile de finală ale turneului cu premii de 2,8 milioane de dolari de la Dubai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această întâlnire este a doua de pe arena centrală. Ziua este deschisă, de la ora 09.00, de partida dintre Petra Kvitova din Cehia, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, şi americanca Jennifer Brady, locul 117 WTA, venită din calificări.

Simona Halep va evolua a doua săptămână la rând împotriva Lesiei Ţurenko, locul 23 WTA, după ce aceasta a trecut, greu, cu scorul de 6-4, 6-7 (5), 6-3, de chinezoaica Lin Zhu, locul 107 WTA, venită din calificări, într-un meci de aproape două ore şi jumătate, din turul al doilea al turneului de la Dubai.

Simona Halep a învins-o, marţi, cu scorul de 7-6 (4), 6-4, pe jucătoarea canadiană Eugenie Bouchard, locul 79 WTA, beneficiară a unui wild card, calificându-se în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. 

Halep conduce cu 6-0 în întâlnirile directe cu ucraineanca de 29 de ani, aflată la cea mai bună clasare din carieră.

Săptămâna trecută, Simona Halep a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-3, pe Ţurenko, tot în optimile de finală, dar la Qatar Open, turneu de categorie Premier.

Primele lor patru întâlniri au avut loc în 2014, când Ţurenko i-a luat româncei singurul set, la Wimbledon, şi anterior, iar a cincea s-a desfăşurat la ediţia trecută a turneului de la Cincinnati, când Halep s-a impus în sferturi, cu 6-4, 6-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.