Simona Halep, locul 22 WTA şi favorită 2, va evolua, marţi, în turul doi al turneului de la Linz, conform programului anunţat de organizatori. În programul zilei se află şi Jaqueline Cristian şi Emma Răducanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Halep va juca împotriva sportivei din Belarus Aliaksandra Sasnovici (85 WTA), în al treilea meci de pe terenul central, nu înainte de ora 17.00. Halep şi Sasnovici s-au întâlnit de curând, la turneul de la Indian Wells, în turul al treilea, când sportiva din Belarus s-a impus cu scorul de 7-5, 6-4. În 2019, Simona Halep a învins-o pe Sasnovici, cu 6-4, 7-5, în turul I al turneului de la Wimbledon.

Imediat după confruntarea Halep – Sasnovich este programat meciul Emma Răducanu (Marea Britanie, 20 WTA şi cap de serie 1) – Xinyu Wang (China, 106 WTA), tot din turul doi.

Pe terenul 1, în al doilea meci va evolua Jaqueline Cristian, numărul 100 mondial, în compania Rebeccăi Peterson (Suedia, 84 WTA), de asemenea în runda secundă. Primul meci, Alison Van Uytvanck (Belgia) Lesia Ţurenko (Ucraina), este programat la ora 12.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.