Simona Halep a declarat că a făcut cu Venus Williams cel mai bun meci al ei la actuala ediţie a Australian Open. Liderul WTA a afirmat că partida următoare, cu Serena Williams, reprezintă o provocare mai mare, dar este pregătită să-i facă faţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci extraordinar, cred că a fost cel mai bun al meu aici, în acest an. Sunt foarte bucuroasă de modul în care am jucat, este o mare provocare să joci împotriva surorilor Williams, aşa că am fost super-motivată, azi. M-am bucurat mult de atmosferă, vă mulţumesc tuturor că aţi venit şi aţi fost atât de drăguţi cu mine. (n.r. - Cu Serena), trebuie să mă bucur de joc, să dau tot ce am mai bun, nu am ce să pierd, pentru că joc împotriva unei mari campioane. Va fi o provocare mai mare, dar sunt pregătită să-i fac faţă", a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Simona Halep, locul I WTA, finalista ediţiei trecute, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-3, pe americanca Venus Williams, locul 36 WTA, calificându-se în optimile de finală ale Australian Open.

În faza următoare, Simona Halep va evolua cu Serena Williams, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 16. Aceasta va fi a zecea lor partidă directă (8-1 pentru Williams), prima de când Serena a devenit mamă.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.