Jucătoarea numărul 1 în clasamentul WTA, Simona Halep, a afirmat, joi, că prioritară este sănătatea ei în acest moment, dar că speră că va putea să evolueze la Turneul Campioanelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În primul rând vreau să spun că prioritatea este sănătatea şi că îmi doresc foarte mult să merg acolo şi să câştig meciuri, dar o să am grijă să merg acolo şi să fiu bine”, a spus Halep. 

Referitor la prima poziţie în clasamentul WTA, pe care nu o mai poate pierde până la finalul sezonului, Halep a spus că va fi convinsă de acest lucru abia la sfârşitul anului: „Mereu mi-am dorit ca anul următor să fie mai bun decât cel care a trecut. Dacă se va întâmpla să rămân pe locul 1, pentru că eu o să cred atunci când se va termina anul competiţional, va fi mai bun ca anul trecut, cu un Grand Slam şi cu locul 1. Este tot ce mi-am dorit şi nu pot decât să mă bucur că am fost aptă să păstrez acest loc la sfârşit de an şi să câştig şi un Grand Slam”.

În ceea ce priveşte declaraţiile lui Horia Tecău, care şi-ar dori să facă cuplu cu ea la Jocurile Olimpice, în proba de dublu-mixt, Halep este încrezătoare că poate obţine aurul olimpic: „Nu m-a invitat personal, aşa că aştept invitaţia lui personală. Pot să spun că am şi eu încredere că putem obţine aurul olimpic, pentru că am făcut o echipă foarte bună la mixt când am jucat. Mai sunt doi ani, dacă suntem sănătoşi, cu siguranţă avem o şansă”.

Simona Halep a participat, joi, la Stejarii Country Club, la o acţiune de promovare a selecţiei care urmează să fie efectuată pentru Şcoala Socială de Tenis care îi poartă numele.  

„Este o şcoală foarte specială pentru mine, mă bucur că această şcoală va merge în continuare. Pe 13 octombrie va fi încă o selecţie de 50 de copii care vor face antrenamente aici. Mă bucură că pot ajut astfel aceşti copii. De fieacare dată când vin aici îmi transmit o energie pozitivă şi mă motivează să merg mai departe pentru că ei au venit la tenis datorită rezultatelor mele. Noi nu am avut astfel de condiţii, dar poate se vor simţi şi ei inspiraţi pe parcurs, să-şi dorească la fel de mult să ajungă nişte campioni”, a mai spus Halep.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.