Simona Halep a anunţat că s-a refăcut după accidentarea la picior, din cauza căreia nu a putut participa la turneele de la Doha şi Indian Wells, competiţia americană fiind în cele din urmă amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

''Am început să alerg, piciorul nu mă mai doare. Nu joc încă tenis, dar înseamnă mare lucru că mă pot antrena. Îmi lipseşte echipa mea, jucătorii, îmi lipsesc turneele, îmi e dor de toată lumea din circuit. Ştiu că e un pic greu pentru toată lumea în această perioadă, dar dacă vom sta acasă, dacă vom fi puternici şi optimişti, totul va fi bine. Abia aştept să pot călători din nou, să joc tenis din nou, să vă văd. Toate cele bune, să staţi în siguranţă şi bucuraţi-vă de timpul petrecut acasă'', a scris Halep pe reţelele de socializare.

 

Sezonul profesionist de tenis a fost suspendat cel puţin până la 13 iulie, iar tureul de la Wimbledon, unde Halep este deţinătoarea trofeului, a fost anulat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.