Simona Halep a fost aleasă jucătoarea cu cea mai frumoasă ţinută de la US Open, ea depăşind-o în opţiunile fanilor în special pe rusoaica Maria Şarapova, cea care a învins-o pe româncă în primul tur, informează wtatennis.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Halep, care a purtat la ultimul Grand Slam al anului un echipament retro în culorile alb, galben şi albastru, al cărui design a fost realizat de Pharrell Williams, a obţinut 52,01 la sută din totalul voturilor.

Maria Şarapova, care a concurat într-o rochie neagră cu cristale, a fost votată de 37,47 la sută din totalul participanţilor la sondajul de opinie.

Maria Şarapova (Foto: USTA)
Maria Şarapova (Foto: USTA)

La diferenţă mare faţă de primele două clasate în topul ţinutelor de la US Open se află Venus Williams, cu 6,25 la sută din voturi.

Venus Williams (Foto: USTA)
Venus Williams (Foto: USTA)

Ultimele poziţii sunt ocupate de Karolina Pliskova (1,05 la sută, Naomi Osaka (0,76 la sută) şi Petra Kvitova (0,49 la sută).

Karolina Pliskova (Foto: USTA)
Karolina Pliskova (Foto: USTA)
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.