Simona Halep, locul 7 WTA, a câştigat cu 6-2, primul set al finalei de la Wimbledon, pe care o dispută împotriva americancei Serena Williams, locul 10 WTA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Agresivitatea şi ungiurile deschise au fost de partea americancei, însă Halep s-a apărat exemplar şi a contraatacat devastator. Mişcarea şi precizia loviturilor au fost în dreptul Simonei Halep, care a ajuns incredibil la unele mingi ce păreau imposibil de returnat. Însă românca le-a ajuns şi le-a trimis înapoi imparabil. La acest joc foarte bun al Simonei Halep s-au adăugat şi obişnuitele greşeli neforţate pe care Serena Williams le face în partidele ei.

Astfel, a rezultat un aproape de necrezut 4-0 pentru jucătoarea română, în 13 minute, cu break-uri în primul şi al treilea ghem. Williams a făcut apoi un foarte bun ghem cu serviciul şi a apărut şi ea pe tabelă.

Halep a avut probleme pentru prima dată la serviciu în ghemul al şaselea, când a fost nevoită să salveze o minge de break. Dar ea a putut să treacă peste acest obstacol şi să ridice scorul la 5-1.

După un nou ghem la 0 reuşit de americancă, Halep a închsi setul, cu 6-2, după 26 de minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.