Antrenorul echipei Atlético Madrid, Diego Simeone, consideră că posibila sosire a lui Kylian Mbappé la rivala Real Madrid ar fi bună pentru campionatul spaniol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mi-ar plăcea, ar fi fantastic pentru La Liga, pentru ca aceasta să continue să fie una dintre cele mai bune (ligi)", a declarat el pentru AS. "Toţi jucătorii care vin în Spania îi dau un impuls. Madridul nu are probleme economice pentru a-şi permite acest lucru. Cert este că dacă nu este anul acesta, anul viitor ne vom confrunta cu ea", a spus Simeone.

Kylian Mbappé avea termen până luni pentru a-şi activa opţiunea pentru încă un an de contract la Paris Saint-Germain. În litigiu cu clubul său şi lăsat acasă pentru turneul asiatic, el a refuzat o ofertă colosală din Arabia Saudită.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.