Silvian Cristescu a declarat, duminică seară, că arbitrul Marius Avram a fost total depăşit la meciul de pe Arena Naţională, câştigat cu scorul de 3-2 de FCSB, iar Universitatea Craiova va face memoriu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Avram a fost total depăşit. Nu cred că a fost oportună delegarea lui. Pentru că şi în trecut uşor uşor a împins anumite echipe de la spate. Pe care ar fi trebuit să-l dea, cartonaşul roşu, nu l-a dat. A fost faultul asupra lui Bancu a fost cum a fost la Ianis, la meciul cu Sepsi. Identic faultul. E de neînţeles intrarea pe care a avut-o Bălaşa la Bancu. Trebuia să fie cartonaş roşu. Iar Pintilii, prima repriză fault clar. Adică la noi lasă jocul să continue, revine la Bancu şi îi dă galben, iar Pintilii îl faultează de la spate pe Cicâldău şi nu primeşte galben. Cicâldău face apoi trei faulturi de galben şi nu primeşte. Meciul a fost foarte frumos, din păcate arbitrajul a lăsat de dorit”, a spus Cristescu.

Întrebat dacă ştie cine a fost observator de arbitri, el a răspuns: “Cred că şi-au aranjat tot. Cred că şi de la observator până jos s-a văzut tot. Vom vedea ce sancţiuni se vor lua împotriva lui Avram pentru că cea mai gravă eroare a fost roşu la Bălaşa. A arbitrat şmechereşte. Vom face memoriu".

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I, la care centralul Marius Avram a acordat trei cartonaşe roşii şi două penaltiuri, unul executat de portarul craiovenilor, Mirko Pigliacelli.

Au marcat Hora ’27, ’84 (penalti) şi Filip ‘48 pentru gazde, respectiv Pigliacelli ’39 (penalti) şi Bărbuţ ’46 pentru oaspeţi.

În minutul 85, a avut loc o busculadă la marginea terenului, în urma conflictului dintre jucătorii celor două echipe Man şi Briceag fiind eliminaţi. Anterior, înaintea penaltiului din minutul 84, de la Universitatea Craiova fusese eliminat Kelic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.