Preşedintele clubului Sampdoria Genova, Massimo Ferrero, i-a invitat pe copiii salvaţi dintr-o peşteră în Thailanda la un meci de pe teren propriu al echipei italiene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am o singură dorinţă: să văd alături de voi un meci pe stadionul Marassi. Aş fi onorat să vă găzduiesc la Genova. Fotbalul este viaţă şi voi aţi câştigat, datorită lui Dumnezeu, Mondialul vieţii”, a scris Ferrero pe Twitter.

Acest mesaj vine după ce şi FC Barcelona şi Real Madrid au transmis invitaţii la meciuri de pe teren propriu.

Toţi cei 12 copii şi antrenorul lor au fost salvaţi din peştera din nordul Thailandei în care erau captivi de peste două săptămâni. Copiii - cu vârste între 11 şi 16 ani - şi antrenorul lor de fotbal, în vârstă de 25 de ani, au fost daţi dispăruţi la 23 iunie, când nu s-au mai întors dintr-o excursie de după antrenament. Ei au intrat în peşteră şi au rămas blocaţi după ce o ploaie torenţială a blocat tunelurile de ieşire.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.