Echipa italiană Empoli a învins sâmbătă, în deplasare, scor 3-2, formaţia Sassuolo, în etapa a 26-a din Serie A. Mijlocaşul român Răzvan Marin a dat două pase de gol la învingători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Sassuolo, oaspeţii au deschis scorul prin Luperto, în minutul 11, din centrarea lui Răzvan Marin. Empoli a avut un gol anulat de VAR în minutul 23 şi a dominat prima repriză, dar gazdele au reuşit egalarea în minutul 54, prin Pinamonti. Empoli a revenit în avantaj prin golul din penalti al lui Niang, în minutul 64, însă Sassuolo a egalat din nou, în minutul 77, prin Ferrari. Oaspeţii au pus presiune pe poarta lui Consigli şi, în al patrulea minut al prelungirilor, au înscris golul victoriei, prin Bastoni, din assistul lui Marin.

Răzvan Marin, foarte activ, a fost integralist la Empoli, iar Daniel Boloca a fost înlocuit la pauză în formaţia lui Sassuolo.

În clasamentul Serie A, Empoli a urcat pe locul 13, cu 25 de puncte, în timp ce Sassuolo a adunat 20 de puncte şi se află pe poziţia a 18-a.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.