Echipa italiană AS Roma a învins duminică, pe teren propriu, scor 7-0, formaţia Empoli, în etapa a patra din Serie A. Răzvan Marin nu a jucat pentru oaspeţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

AS Roma s-a distrat cu Empoli. Elevii lui Jose Mourinho au avut 3-0 la pauză, cu goluri marcate de Dybala (în minutul 3, din penalti), Renato Sanches (min. 8) şi un autogol al lui Alberto Grassi (min. 35).

În partea a doua, romanii au făcut repede 4-0, cu al doilea gol al lui Dybala (min. 55) şi s-au dezlănţuit din nou pe final de meci. Cristante (min. 79), Lukaku (min. 82) şi Gianluca Mancini (min. 86) au dus scorul la un neverosimil 7-0.

Mijlocaşul român Răzvan Marin a fost rezervă neutilizată la Empoli, care ocupă ultimul loc în Serie A, cu patru înfrângeri, zero puncte, fără gol marcat şi cu 12 primite.

AS Roma a reuşit prima victorie stagională şi se află pe locul 10, cu 4 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.