Simone Inzaghi, în funcţie din iunie 2021, şi-a prelungit cu un an, până în 2025, contractul de antrenor echipei Internazionale Milano, a anunţat, marţi, liderul campionatului italian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Inter Milano este încântată să anunţe prelungirea contractului antrenorului său Simon Inzaghi, care este acum legat de club până în 2025", se arată în scurtul comunicat al Interului.

Inzaghi, în vârstă de 47 de ani, a condus clubul lombard până în finala Ligii Campionilor în sezonul trecut, unde a pierdut cu 0-1 în faţa formaţiei Manchester City.

Sub conducerea sa, Inter a câştigat ultimele două ediţii ale Cupei Italiei (2022, 2023). Înainte de Inter, fostul jucător, fratele mai mic al lui Filippo, a condus Lazio Roma între 2016 şi 2021.

Inter este lider în campionatul Italiei, cu nouă puncte în trei meciuri, la egalitate de puncte cu marea rivală AC Milan. Cele două echipe se întâlnesc pe 16 septembrie, când se reia Serie A după pauza internaţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.