Fotbalistul dinamovist Sergiu Hanca a declarat duminică seară, după derbiul cu FCSB, scor 1-1, că este foarte dezamăgit de rezultat, precizând că el şi colegii săi ar fi trebuit să gestioneze mai bine faptul că s-au aflat în superioritate numerică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“E dezamăgire mare, am avut meciul în mână, un om în plus şi trebuia să fim mai atenţi. Din păcate nu ne-am concentrat destul. Am avut 35-40 de minute cu un om în plus, în care trebuia să gestionăm mai bine situaţia. Nu este cazul să fim cu nasul pe sus şi să începem să strângem puncte. În anumite situaţii toţi am luat decizii greşite, pe acest teren trebuia să gestionăm altfel situaţia”, a spus Hanca la Digi Sport.

El a precizat că Dinamo, fiind “cel mai mare club din România”, trebuie “să aspire la mai mult”. “Suporterii întotdeauna au fost numărul unu. Cu siguranţă prin muncă, după această pauză a naţionalei vom arăta mult mai bine”, a adăugat Hanca.

FC Dinamo a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), în derbiul cu FCSB, din etapa a XV-a a campionatului naţional de fotbal, Liga I. În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul 2 în clasament, cu 28 de puncte, la două puncte de liderul CFR Cluj. Dinamo acumulează 17 puncte şi ocupă locul 9.

Au marcat Salomao '40 (p) pentru Dinamo şi Tănase '48 pentru FCSB.

În minutul 52, Gnohere a fost eliminat cu roşu direct pentru un fault asupra lui Cooper, la mijlocul terenului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.