Fundaşul formaţiei Real Madrid, Sergio Ramos, şi prezentatoarea TV Pilar Rubio s-au căsătorit, sâmbătă, la Sevilla.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La ceremonia de la catedrala din oraşul spaniol au fost prezenţi peste 400 de invitaţi, între care s-au numărat mai multe celebrităţi: Florentino Perez – care a fost martor, Roberto Carlos, Fernando Hierro, David şi Victoria Beckham, Luka Modrici, Jordi Alba, Sergio Busquets, Pepe Reina, Antonio Carmona, Nina Pastori.

Mireasa a purtat o rochie de inspiraţie gipsy, concepută de designerul Zuhair Murad.

Paji la nuntă au fost cei trei copii ai cuplului, Sergio, în vârstă de trei ani, Marco, de doi ani, şi Alejandro, de un an.

Petrecerea are loc la ferma La Alegría, care îi aparţine lui Ramos, situată la 20 de minute de Sevilla.

În timpul nunţii, în jurul orei 03.00, trupa AC/DC va susţine un recital pentru care a primit un milion de euro, Pilar fiind o mare fană a acestei formaţii rock.

Invitaţii de la nuntă nu pot intra la eveniment cu telefoane mobile, pentru ca astfel să se "distreze fără presiunea reţelelor de socializare".

Pilar Rubio, jurnalistă şi colaboratoare la diverse programe TV, are 41 de ani, iar Sergio Ramos are 33 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.