Sergio Ramos a declarat, joi seară, după meciul câştigat de naţionala Spaniei în faţa României, scor 2-1, că el şi colegii săi au fost nevoiţi să muncească mult pentru acest rezultat. El a explicat şi gestul făcut după marcarea golului, menţionând că arbitrul şi-a cerut scuze pentru cartonaşul galben acordat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ştiam că va fi complicat. Orice echipă la nivel internaţional luptă şi chiar aşa a fost. Am jucat excelent în prima repriză şi ne-am creat multe ocazii. La 2-0, România nu avea nimic de pierdut şi a atacat. Astfel că rezultatul este acesta, dar am muncit din greu până la final pentru a-l obţine. Am primit cartonaş galben după gol dintr-o confuzie. Arbitrul nu ptia că de fapt era vorba de nepotul meu, care poartă ochelari. Sărbătoream astfel pentru el, iar arbitrul a fost derutat. Dar i-am explicat şi mi-a cerut iertare. Era greu pentru el să înţeleagă”, a spus Ramos, potrivit uefa.com.

Reprezentativa României a fost învinsă, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (1-0), de selecţionata Spaniei, în etapa a cincea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020. Spaniolii au jucat în inferioritate numerică pe final. Spania este lider în clasament, cu 15 puncte din tot atâtea posibile, iar “tricolorii” au coborât de pe trei pe patru, ei având şapte puncte.

Au marcat Florin Andone ’59 pentru România şi Sergio Ramos ’29 (penalti) şi Paco Alcacer ’47 pentru Spania.

După ce a înscris, Sergio Ramos a făcut un gest de ochelari la ochi, primit cu ostilitate de public şi pentru care a primit cartonaş galben din partea centralului Deniz Aytekin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.