Inter Miami a anunţat, vineri seară, transferul lui Sergio Busquets (34 de ani), aflat la final de contract cu FC Barcelona. Durata contractului său cu Miami nu a fost făcută publică de către club.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un videoclip postat pe reţelele de socializare, managerii americani au folosit citate în care îl laudă pe Sergio Busquets. "Dacă vă uitaţi la meci, nu-l veţi vedea pe Busquets. Dacă te uiţi la Busquets, vei vedea tot meciul", începe videoclipul, cu referire la o frază folosită de Vicente Del Bosque, fostul selecţioner al Spaniei.

 

Sergio Busquets şi-a luat "la revedere" de la fanii săi la finalul sezonului trecut, când a câştigat titlul de campion al Spaniei. În cincisprezece sezoane alături de blaugrana, "Busi" a câştigat 9 titluri de campion al Spaniei şi 3 titluri de Liga Campionilor.

 

Alături de Lionel Messi, el îşi propune să câştige un nou titlu în Statele Unite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.