Americanca Serena Williams, locul 8 WTA, s-a calificat, marţi, în semifinalele US Open, după ce a învins-o, cu scorul de 6-1, 6-0, pe jucătoarea chineză Qiang Wang, locul 18 WTA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul lider WTA a obţinut victoria ei cu numărul 100 la US Open după numai 44 de minute de joc. Ea va disputa a XIII-a semifinală la US Open, trofeu pe care l-a câştigat de şapte ori.

Williams a reuşit cea mai rapidă victorie din circuit în acest an, la egalitate cu Simona Halep, care, potrivit WTA, a învins-o, cu 6-0, 6-0, tot în 44 de minute, de Viktoria Kuzmova din Slovacia, în optimi, la Madrid.

Finalista ultimei ediţii va evolua în penultimul act cu ucraineanca Elina Svitolina (4-1, scorul întâlnirilor directe).

Cealaltă semifinală va fi cunoscută miercuri, după meciurile dintre Bianca Andreescu (Canada), locul 15 WTA - Elise Mertens (Belgia), locul 26 WTA şi Belinda Bencic (Elveţia), locul 12 WTA - Donna Vekici (Croaţia), locul 23 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.