Jucătoarea americană Serena Williams, locul 27 WTA, a primit un wild card pentru turneul Rogers Cup, de la Montreal, a anunţat Tennis Canada.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru Williams, va fi prima participare la acest turneu după 2014, când a ajuns în semifinale.

Wild card-ul primit de Williams este rezervat jucătoarelor care au ocupat locul 1 în clasamentul mondial, s-au aflat în top 20 în 2017 sau au câştigat un trofeu de grand slam, Turneul Campioanelor sau un turneu de categorie Premier Mandatory pe parcursul carierei. Un astfel de wild card a primit şi Victoria Azarenka.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Alte două wild card-uri le vor fi acordate unor jucătoare canadiene.

Turneul Rogers Cup se va desfăşura în perioada 3-12 august, la Montreal. Pe lista anunţată de organizatori se află trei românce: Simona Halep, Mihaela Buzărnescu şi Irina Begu.

Halep a câştigat turneul de la Montreal în 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.