Clubul Sepsi Sfântu Gheorghe a anunţat că la meciul de duminică din Liga I, cu CFR Cluj, la intrarea în stadion vor fi amplasare urne pentru donaţii pentru o fetiţă care suferă de tetrapareză spastică şi are nevoie de o operaţie în SUA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sepsi OSK lansează un apel către iubitorii fotbalului să susţină campania de strângere de fonduri pentru o fetiţă, care are nevoie de o intervenţie chirurgicală în America. Adela a fost diagnosticată cu tetraparezăspastică (paralizie cerebrală) la doar 6 luni, o boală care îi afectează mâinile, picioarele şi vorbirea.  Asociaţia „Gărgăriţa vrea sa zboare”, înfiinţată de părinţii Adelei, are ca şi scop strângerea celor 50.000 euro, necesari pentru operaţia chirurgicală pe coloană, care este programată în luna decembrie 2018 în Statele Unite ale Americii. Cu ajutorul nostru, această gărgăriţă poate zbura! Duminică la meciul cu CFR Cluj vor fi amplasate urne pentru donaţii la intrarea pe stadion”, a anunţat Sepsi, pe pagina oficială de Facebook.

Clubul menţionează că fanii o mai pot ajuta pe Adela prin donaţii în conturile:

RON: RO63BTRL00801201526071XX

EURO: RO12BTRL00804201526071XX

Sepsi Sfântu Gheorghe va întâlni echipa CFR Cluj, duminică, pe teren propiu, de la ora 21.00, în etapa a XIII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.