Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Gaz Metan Mediaş, în primul meci al etapei a XXV-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Horj '64 (a), Tudorie '81

1-0, min. 64: Ştefănescu a centrat de pe partea stângă şi Horj a respins balonul în propria poartă;

2-0, min. 81: Achahbar a scăpat pe contraatac, i-a pasat în stânga lui Tudorie, care a marcat cu un şut în diagonală din interiorul careului.

Au evoluat următoarele echipe:

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, B. Mitrea, A. Dumitrescu – Eder Gonzalez (Păun '83), Aganovici – Bărbuţ (Aşkovski '83), Achahbar (Golofca '86), M. Ştefănescu (Vaşvari '86) - Tudorie (Damaşcan '83). Antrenor Cristiano Bergodi;

Gaz Metan: Buzbuchi – De Moura, Yuri, Horj (Matricardi '75), Dobrescu – Lixandru, Francisco Junior – Grădinaru (Şteau '75), V. Morar, Trif (Gaşpar '75) - Irobiso. Antrenor Ilie Poenaru.

Cartonaşe galbene: Tudorie '35 / V. Morar 30, Francisco Junior '35, Horj '45+1.

Arbitri: Andrei Chivulete - Vladimir Urzică, Andrei Constantinescu - George Vidican;

Observatori: Marian Salomir, Bogdan Buhuş.

Marţi, mai sunt programate meciurile CFR Cluj - UTA Arad (17.30) şi FC Voluntari - FC Rapid (19.55).

Sepsi ocupă locul 9, cu 32 de puncte, la trei puncte de Farul de pe locul 6, ultimul de play-off, iar Gaz Metan Mediaş, locul 13, cu 24 de puncte, un punct peste FC U Craiova, de pe locul 14, şi 12 peste Dinamo, de pe locul 15, retrogradabil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.