Clubul Sepsi Sfântu Gheorghe a anunţat, marţi, că Laszlo Csaba nu mai este antrenorul echipei din Liga I şi la conducerea tehnică a fost numit Leo Grozavu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale cu antrenorul principal László Csaba, căruia îi mulţumim pentru munca depusă. Însă echipa noastră nu rămâne fără specialist şi am reuşit deja să ajungem la un acord cu Leontin Grozavu pentru postul de antrenor principal. În vârstă de 52 de ani, Leontin Grozavu a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon, cu opţiune de prelungire”, se arată pe pagina de Facebook a clubului Sepsi.

Ca antrenor, Leontin Grozavu a mai coordonat echipele Petrolul Ploieşti, Poli Timişoara, FC Botoşani, Gaz Metan Mediaş, Luceafărul Oradea, CSMS Iaşi, FC Baia Mare, Universitatea Cluj şi Armătura Zalău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.