Tehnicianul echipei Sepsi, Liviu Ciobotariu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi sunt foarte motivaţi înaintea confruntării cu Aktobe, din Conference League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este o nouă provocare pentru tot ceea ce înseamnă Sepsi OSK. Este provocarea de a încerca să intrăm în play-off-ul Conference League. Va fi un joc dificil. Întâlnim o echipă într-o formă foarte bună, cu jucători buni, în special pentru faza de atac. Trebuie să fim foarte atenţi. Dar şi noi suntem într-o formă bună, suntem dornici de a face performanţă, am simţit jucătorii foarte motivaţi. Din punctul nostru de vedere vom face tot ceea ce este posibil ca să scoatem un rezultat pozitiv. Un rezultat pozitiv ne-ar ajuta foarte mult pentru meciul doi. Va trebui să ne luptăm”, a spus Ciobotariu.

Sepsi Sfântu Gheorghe va întâlni echipa Aktobe, joi, pe teren propriu, de la ora 20.00, în prima manşă a turului trei preliminar al Conference League.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.