Sportivele Johanna Konta şi Maria Sakkari s-au calificat, vineri, în semifinalele turneului de la Roma, cu premii de 3,4 milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Britanica Johanna Konta, locul 42 WTA, a învins-o în sferturile de finală pe Marketa Vondrousova (Cehia, 44 WTA), scor 6-3, 3-6, 6-1.

Konta va juca în faza următoare cu olandeza Kiki Bertens, locul 4 mondial, a ajuns în penultimul act în urma retragerii liderului WTA Naomi Osaka.

Sportiva elenă Maria Sakkari, numărul 39 WTA, a trecut în sferturi de Kristina Mladenovic (Franţa, 63 WTA), scor 5-7, 6-3, 6-0.

În semifinale, Sakkari o va întâlni pe jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 7 WTA şi cap de serie 4, care a învins-o în sferturile de finală pe sportiva din Belarus Viktoria Azarenka, numărul 51 mondial, scor 6-7 (5), 6-2, 6-2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.