Elveţianul Roger Federer, locul 3 ATP, şi sârbul Novak Djokovic, numărul 2 mondial, se vor întâlni în semifinalele Mastersului de la Paris, cu premii de 4,87 milioane de euro. Ca urmare a rezultatelor de vineri de la acest turneu, croatul Marin Cilic şi austriacul Dominic Thiem au obţinut ultimele două locuri la Turneul Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cilic se va afla la a patra participare la Turneul Campionilor (după 2014, 2016 şi 2017), iar Thiem va participa pentru a treia oară consecutiv. Ei li se alătură spaniolului Rafael Nadal, sârbului Novak Djokovici, elveţianului Roger Federer, argentinianului Juan Martin del Potro, germanului Alexander Zverev şi sud-africanului Kevin Anderson.

La Paris, Roger Federer, favorit 3, a trecut în sferturile de finală de japonezul Kei Nishikori, cap de serie 10, scor 6-4, 6-4.

Djokovici, cap de serie 2, l-a învins pe favoritul 5, Marin Cilic, scor 4-6, 6-2, 6-3.

Federer şi Djokovici au mai fost adversari de 46 de ori, elveţianul impunându-se în 22 de meciuri şi sârbul în 24.

În cealaltă semifinală de la Paris se întâlnesc Dominic Thiem şi rusul Karen Hacianov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.