Selecţionerul României, Cosmin Contra, a afirmat că şi-ar dori ca Gicu Grozav şi Dorin Rotariu să-şi găsească cât mai rapid echipe la care să poată evolua pentru a reintra în circuitul echipei naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sper ca Gicu Grozav să îşi rezolve săptămâna asta, pentru că are câteva oferte şi să aleagă echipa la care crede el că poate să joace pentru că el are nevoie de asta să îşi recapete încrederea pe care o avea înainte de ultimele şase opt luni de zile. Sigur într-o săptămână îşi va rezolva situaţia, sper să înceapă să joace cât mai repede şi să fie şi el o soluţie pentru echipa naţională. Am vorbit şi cu Dorin Rotariu, el este un jucător care mie personal îmi place, un jucător tânăr de mare perspectivă. Nu este mulţumit de situaţia pe care o are la club şi încearcă să o rezolve şi să meargă la o echipă la care se poate juca, să fie în atenţia mea pentru echipa naţională”, a declarat Contra într-un interviu pentru Frftv.

Antrenoru naţionalei s-a arătat încântat de faptul că Vlad Chiricheş a reintrat în programul echipei Napoli, întrucât îl consider- un om important în cadrul echipei: “Ţinem legătura cu Vlad Chiricheş, a început pregătirea cu echipa şi este aşteptat ca la sfârşitul acestei luni să aibă şi meciuri în picioare. Pentru mine ca selecţioner Vlad este un om important în angrenajul echipei naţionale şi aceasta este o veste bună. Sperăm ca în acest an jucătorii echipei naţionale să nu aibă parte de accidentări şi să joace cât mai multe la echipele lor de club”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.