Antrenorul Gareth Southgate a declarat că echipa Angliei "nu este acolo unde trebuie să fie" după victoria de vineri cu 2-0 în faţa Maltei, dar a refuzat să îi critice pe jucători din cauza programului epuizant.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autogolul lui Enrico Pepe şi reuşita lui Harry Kane din minutul 62 au adus victoria Angliei în meciul de calificare la Euro 2024.

Dar echipa lui Southgate, care era deja calificată pentru turneul din vara anului viitor, a avut o prestaţie sub aşteptări.

"Nu am atins înălţimile pe care le-am atins în acest an calendaristic", a declarat Southgate.

Southgate a adăugat: "Dacă nu începi bine meciurile, este foarte greu să te ridici, iar noi nu am făcut acest lucru. Ştim că nivelul pe care îl avem ar trebui să fie mai bun, poate fi mai bun. Acele meciuri pe care ştii că le poţi câştiga la pas, numărul de meciuri pe care le joacă aceşti jucători, este aproape o autoreglare. Deci, nu este suficientă calitate pe minge şi nu sunt suficiente ocazii create, dar am fost jucător şi ştiu exact cum se simt aceste jocuri. În mod clar, este posibil să fi avut trei sau patru şi cu deciziile, dar oricum nu am creat suficiente ocazii clare pentru a merita asta".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.