Noul selecţioner Edward Iordănescu se află în Italia pentru a-i urmări pe jucătorii români ce pot fi convocaţi la echipa naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit presei italiene, Iordănescu a fost prezent, duminică, pe San Siro, la meciul Inter Milano - Sassuolo, scor 0-2, pentru a urmări evoluţia fundaşului oaspeţilor Vlad Chiricheş.

Luni, va fi în Sardinia, pentru partida Cagliari - Napoli, în care este aşteptat să evolueze Răzvan Marin la echipa gazdă.

Joi, Iordănescua  declarat că urmează să plece pentru a-i vedea la lucru pe jucătorii care evoluează în străinătate.

"În fiecare pauză între jocuri îmi doresc să fac o deplasare, cu toate că nu-mi place avionul, am teamă de zboruri, în special de astea lunigi, dar mi le asum şi pe astea. Încep cu cei cei care îmi sunt mai accesibili aici, încep să-i grupez un pic, am acum Italia, poate urmează Turcia", a declarat Iordănescu, la Digi Sport.

Până la jocurile oficiale din vară, din Liga Naţiunilor, reprezentativa României va întâlni în două jocuri amicale Grecia, la 25 martie, pe Stadionul Steaua din Bucureşti, şi Israel, în 29 martie, la Netanya. Acestea vor fi şi primele partide ale lui selecţionerului Edward Iordănescu pe banca tricolorilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.