Selecţionerul Australiei, Graham Arnold, a fost amendat cu 25.000 de dolari australieni (aproximativ 17.000 de euro) pentru nerespectarea regulilor de izolare după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19, a anunţat, luni, federaţia australiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Football Australia precizează că sancţiunea nu îl va împiedica pe Arnold să fie pe bancă, joi, la meciul cu Japonia, din preliminariile CM-2022, dacă va avea un test PCR negativ înainte de meci.

Potrivit postului de radio 2GB, Arnold a fost văzut plimbându-se fără mască cu câinele său într-o suburbie din Sydney duminică, la trei zile după ce a fost testat pozitiv.

Regulile actuale din New South Wales prevăd izolarea strictă de şapte zile pentru persoanele care sunt testate pozitiv pentru coronavirus, care pot ieşi doar să cumpere medicamente sau în caz de urgenţă.

Football Australia a anunţat că antrenorul în vârstă de 58 de ani şi-a cerut scuze pentru ceea ce el descrie drept "o eroare de judecată". "Voi accepta şi penalităţile care decurg din această eroare", a adăugat el.

Amenda va fi donată fondului special creat de Crucea Roşie pentru a ajuta victimele inundaţiilor care au lovit coasta de est a Australiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.