Având în vedere necesitatea adoptării măsurilor posibile pentru evitarea răspândirii COVID-19, activitatea organismelor jurisdicţionale ale FRF se suspendă în perioada 16 – 31 martie 2020. Măsura se aplică atât şedinţelor desfăşurate la FRF, cât şi celor de la LPF, informează site-ul forului de la Casa Fotbalului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toate termenele acordate în cauzele aflate pe rol se preschimbă automat astfel:

  • În privinţa dosarelor aflate pe rolul Comisiei de Disciplină şi Etică, atât la FRF, cât şi la LPF – la data de 1 aprilie.
  • În privinţa dosarelor aflate pe rolul Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor şi pe rolul Comisiei de Recurs, doar pentru şedinţele desfăşurate la sediul FRF – la data de 2 aprilie.
  • În privinţa şedinţelor de la sediul LPF – vor fi comunicate la o dată ulterioară noile termene acordate în cauzele respective.

Termenele mai sus mentionate pot suferi modificări în funcţie de evoluţia situaţiei la nivel naţional.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.