Sebastian Moga, secundul lui Eugen Neagoe, va conduce echipa Dinamo la meciul din deplasare, cu CFR Cluj, din etapa a III-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cel mai important este că Eugen se simte bine, o să aibă o perioadă de două-trei săptămâni, o lună, în care o să-şi ia o vacanţă, probabil. Ne-a transmis să fim alături de echipă, să facem tot ce e posibil, tot ce depinde de noi în continuare şi el are încredere în jucători. Îmbucurător este faptul că Eugen e bine. Am discutat cu el, am discutat despre antrenamente, pentru că el nu poate să stea departe de echipă, de ceea ce înseamnă fotbal. Încă nu ştim ce se întâmplă la Dinamo, până la meciul cu CFR de echipă o să mă ocup eu cu stafful meu, cu preparatorul fizic, cu antrenorul cu portarii. După meciul cu CFR o să vedem ce decizie o să ia conducerea clubului. Este o responsabilitate, dar am încredere că băieţii o să arate altceva, o să aibă altă atitudine începând cu meciul acesta. O să fie un meci dificil, a fost greu pentru noi, startul acesta de campionat, cu cele mai bune echipe, am avut ceva probleme. Dar o să avem o altă mentalitate, altă atitudine. Toate problemele care au fost şi în interior au dus la situaţia aceasta, nici nu am avut toţi jucătorii de la început în pregătire, nu au avut timp să se integreze, avem nevoie de timp. Am pus problemele la punct din acest punctde vedere, probabil o să mai dureze ceva timp, nu prea mult, sper, şi să arătăm altceva decât am arătat până acum, pentru că într-adevăr nu am început cum speram. Am venit cu încredere şi au fost şi mai mulţi factori care au contat în sens negativ. Nu ar fi o minune (n.r. - ca Dinamo să câştige cu CFR), de ce să fie o minune? În fotbal se poate întâmpla orice. Ţinând cont că jucăm acasă la echipa campioană, un egal ar fi mulţumitor, dar noi mergem să câştigăm, pentru că am încredere, jucătorii au arătat şi la antrenamente altceva, au înţeles ce înseamnă Dinamo şi spirtul lui Dinamo. Erau toţi concentraţi şi vor să arate că sunt jucători valororşi. Am tras nişte concluzii după primele etape şi mergem mai departe", a declarat Moga, într-o conferinţă de presă.

Fundaşul Andrei Sin spune că el şi coechipierii săi i-au trimis mesaje de susţinere antrenoului Eugen Neagoe, care a acuzat, duminică, probleme cardiace la meciul cu Univeristatea Craiova şi a fost transportat de urgenţă la spital.

"Sunte obligaţi să facem o partidă bună şi să obţine primele puncte. Am vorbit cu dânsul (n.r. - cu antrenorul Eugen Neagoe), i-am trimis mesaje de încurajare, ne bucurăm că se simte din ce în ce mai bine şi sunt sigur că ne va ţine pumnii şi va fi alături de noi. Din păcare, jocul nostru nu a arătat prea bine în primele două etape, de aceea ne-am pregătit foarte bine în această săptămână şi în acest meci de la Cluj sper să să avem o altă determinare, să practicăm un fotbal bun şi să obţinem primele puncte din campionat. A fost un moment difici când am văzut ce se întâmplă, însă colegii de pe bancă ne-au făcut semn că totul este în regulă şi am continuat partida. Suntem jucători profesionişti şi trebuie să jucăm indiferent ce se scandează în tribună", a declarat el. 

Singurul jucător dinamovist care nu poate juca la Cluj este mijlocaşul Dan Nistor, care abia a intrat în programul de pregătire după o accidentare.

Meciul CFR Cluj - Dinamo va avea loc, sâmbătă, de la ora 21.00, în etapa a III-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.