Sabrera română Amalia Stan a cucerit duminică trofeul Cupa României la sabie feminin, proba individuală rezervată junioarelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Amalia Stan, legitimată la CSM Iaşi , a învins-o duminică pe Amalia Covaliu (CS Dinamo Bucureşti), în finala competiţiei, cu scorul de 15-9.

Medaliile de bronz au fost cucerite de două sportive legitimate la clubul CS Dinamo Bucureşti: Anna Ovesia şi Anastasia Fusea.

Amalia Stan era deţinătoarea en-titre a trofeului, pe care l-a câştigat şi în anul 2022. Totodată, sportiva de la CSM Iaşi este campioana naţională en-titre a junioarelor în 2023, iar în 2022 a fost campioana naţională a cadetelor, ambele titluri fiind câştigate la sabie.

La Campionatul European de scrimă pentru juniori şi cadeţi, de la Tallinn, în 2023, Amalia Stan a cucerit şi medalia de bronz la sabie juniori feminin individual.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.