Cotidianul The National, cunoscut ca fiind partizan al independenţei Scoţiei, a ieşit cu o primă pagină inedită, sâmbătă, în care îşi anunţă susţinerea "disperată" pentru naţionala Italiei în finala Euro-2020, pe care squadra azzurra o va disputa cu Anglia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Salvează-ne, Roberto (n.r. ă Mancini, selecţionerul Italiei), tu eşti... ultima speranţă!", a titrat publicaţia citată.

"Nu putem îndura încă 55 de ani să ne plictisească vorbind despre asta", a apărut ca explicaţie, între paranteze, făcând referire la cei 55 de ani trecuţi de la singurul trofeul al naţionalei Angliei, Cupa Mondială din 1966.

Fotografia care însoţeşte mesajul este inspirată din filmul lui Mel Gibson, Braveheart, din 1995, despre eroul scoţian William Wallace, care a luptat pentru independenţa Scoţiei, în Evul Mediu.

Finala Euro-2020, Anglia - Italia, va avea loc duminică, de la ora 22.00, pe Sadionul Wembley.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.