Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Chambray Touraine Handball, scor 32-27 (12-12), în etapa a 4-a din grupa D a European League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalele marcatoare ale partidei au fost Elghaoui 8 şi Glibko 8 goluri, pentru SCM Râmnicu Vâlcea, respectiv Lacrabere 7, pentru Chambray.

Tot sâmbătă se va juca şi cealaltă partidă a etapei din grupa D, între Viborg HK - Vaci NKSE.

În primul meci al grupei, formaţia vâlceană a învins Vaci NKSE cu 39-29, iar apoi a dispus de Chambray, cu 26-25. Astfel, după patru etape este lider în clasament, cu 6 puncte.

SCM are la activ şi restanţa în deplasare cu Viborg HK din prima etapă a grupei, reprogramată în 16 februarie. Următorul meci pentru formaţia vâlceană va fi tot cu Viborg, pe teren propriu, în 13 februarie, în etapa a 5-a.

Duminică va juca în grupele European League şi Minaur Baia Mare. Lada Togliatti - Măgura Cisnădie este amânat, tot din motive legate de cazuri Covid-19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.