Echipa SCM Gloria Buzău este calificată în turul 3 al competiţiei europene de handbal feminin EHF European League Women, conform deciziei Curţii de Handbal a EHF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma deciziei Curţii de Handbal EHF, echipa a fost declarată câştigătoare a disputei din turul 2, dintre SCM Gloria Buzău şi Costa del Sol Málaga, rezultatul meciului fiind 0 – 10, pentru Gloria, în partida retur jucată la Málaga, a anunţat gruparea buzoiană.

În meciul retur, echipa spaniolă a folosit o jucătoare ce nu era înscrisă pe raportul oficial de joc. Aceasta a intrat pe teren încă de la începutul meciului şi a jucat timp de 41 minute, influenţând scorul meciului prin acţiunile sale şi prin golul înscris.

Buzău urmează să întâlnească, în runda 3 a calificărilor, echipa din Ungaria, Motherson Mosonmagyarovari KC (Ungaria – tur, 4 decembrie 2022, Buzău – retur, 11 decembrie 2022).

Echipele de handbal feminin Măgura Cisnădie şi SCM Râmnicu Vâlcea mai evoluează în această competiţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.