Căpitanul echipei Rapid Viena, Stefan Schwab, a declarat, miercuri, că jucătorii austrieci îşi doresc să ajungă în grupele Ligii Europa şi vor face totul pentru a ajunge acolo după meciul cu FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne simţim bine la Bucureşti, avem speranţă că vom face un joc bun.  Abia aştept să jucăm. Ne place stadionul, am înţeles că va fi o atmosferă frumoasă, cu mulţi spectatori. Am obţinut un rezultat bun în tur, dar FCSB poate pune presiune, poate conta pe faza de atac. Cred că având dpuă goluri în avans, poate fi un avantaj pentru noi. Am fost avertizaţi că ne va aştepta un gazon prost, dar după ce l-am văzut, ne-am dat seama că nu e aşa, cred că putem face un joc bun", a declarat Schwab.

Formaţia FCSB a fost învinsă, joi trecută, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-0), de echipa Rapid Viena, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Returul va avea loc mâine, de la ora 21.30, la Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.