Sportiva americană Mikaela Shiffrin a obţinut a 91-a victorie în Cupa Mondială de schi alpin, un record, ea câştigând sâmbătă coborârea de la St. Moritz, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dubla medaliată cu aur la Jocurile Olimpice a obţinut a patra victorie din carieră în Cupa Mondială la coborâre şi prima în staţiunea elveţiană.

Shiffrin a devansat-o pe italianca Sofia Goggia, care a terminat la 0,15 după ce un schi s-a îndoit pentru scurt timp spre finalul celei de-a doua coborâri.

"A fost atât de distractiv, nu ştiu dacă se poate auzi în video, dar cobor pe traseu cam aşa: 'Weeeee! Woo-hoo! Oh, nu!" Cred că acel comentariu ar putea fi destul de amuzant. Cel puţin în capul meu, este ca şi cum mă sperii pe tot traseul de coborâre", a spus Shiffrin.

A fost prima victorie a lui Shiffrin în Cupa Mondială la coborâre de după martie 2022 şi a treia victorie în acest sezon, după două triumfuri la slalom.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.