Schioarea italiană Sofia Goggia a suferit o accidentare gravă la antrenament, anunţă presa din Peninsulă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Presa italiană susţine că Goggia a suferit o fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept după o căzătură la Temu (Brescia).

Campioana olimpică la coborâre din 2018 urmează să fie supusă unor teste la Milano în următoarele ore.

Goggia, în vârstă de 31 de ani, conducea în Cupa Mondială la coborâre şi avea două succese în palmares în această iarnă, la Saint-Moritz în super-G şi în coborârea de la Altenmarkt.

Cariera ei a fost deja marcată de numeroase accidentări, inclusiv una la genunchiul drept, care a făcut-o să rateze Campionatele Mondiale din 2021 de la Cortina d'Ampezzo.



În această iarnă, mai multe nume mari din schiul alpin s-au accidentat grav: Marco Schwarz, Alexis Pinturault, Aleksander Aamodt Kilde, Petra Vlhova şi Corinne Suter. Între timp, Mikaela Shiffrin, care s-a accidentat la genunchiul stâng la Cortina d'Ampezzo, pe 26 ianuarie, ar putea reveni în competiţie în zilele următoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.