Campioana americană Mikaela Shiffrin, care lipseşte din circuit după o căzătură la sfârşitul lunii ianuarie, a confirmat, sâmbătă, că îşi preconizează revenirea pentru weekendul 9-10 martie, la Are, în Suedia, unde vor avea loc două probe din Cupa Mondială de schi alpin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Shiffrin, de cinci ori câştigătoare a Marelui Glob şi cea mai titrată schioare din istoria schiului alpin, îşi continuă convalescenţa după ce s-a accidentat la genunchi în urma unei căzături suferite pe 26 ianuarie, la Cortina d'Ampezzo (Italia).

"Am făcut progrese bune şi mă simt din ce în ce mai bine pe zi ce trece", a declarat americanca în vârstă de 28 de ani, într-o înregistrare video postată pe reţelele sale de socializare.

"Plănuim o revenire în competiţie la Are pe 9 şi 10 martie. Abia aştept", a continuat ea, postând imagini care o arată în sala de sport şi pe schiuri pentru prima dată de la căzătură.

Cu zece curse rămase din sezon, elveţianca Lara Gut-Behrami, în vârstă de 32 de ani, a câştigat patru din ultimele şase curse şi are un avans de 205 puncte faţă de Shiffrin.



Deşi prima cursă de Super-G programată pentru sâmbătă la Val di Fassa a fost anulată din cauza vremii, ea poate încă să adune puncte în cea de-a doua cursă de duminică.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.