Schiorul francez Alexis Pinturault a fost operat, marţi, la genunchiul stâng după ce s-a accidentat cursa Super-G de la Wengen, la jumătatea lunii ianuarie. El a declarat că operaţia a decurs "bine".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Totul a decurs bine", a scris el pe contul său de Instagram, postând un filmuleţ în care apare zâmbind pe un pat de spital. "Acum mergem înainte", a adăugat el.

Pinturault, în vârstă de 32 de ani, şi-a rupt ligamentele încrucişate anterioare de la genunchiul stâng după o aterizare greşită la o săritură în timpul Super-G de la Wengen, în Elveţia, la jumătatea lunii ianuarie.

Săptămâna trecută, el a declarat la o conferinţă de presă că "s-a gândit" la retragere, dar că "dorinţa de a reveni" a primat.

Schiorul s-a prăbuşit la finalul traseului după o aterizare greşită la o săritură. Strigătele sale de durere şi imaginile cu genunchiul său stâng puternic răsucit au sugerat imediat o accidentare gravă. Luat în grijă de serviciile de urgenţă şi transportat cu elicopterul la spitalul din Interlaken, el a fost supus unui RMN, care a permis stabilirea unui prim diagnostic, la genunchi.

Aceasta este prima accidentare de lungă durată din cariera lui Pinturault, care împlineşte 33 de ani în luna martie. Sezonul său este în mod evident încheiat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.