Telefonul lui Jenni Hermoso, fotbalista spaniolă sărutată cu forţa de Luis Rubiales, ar fi fost piratat pentru a găsi dovezi care să o discrediteze şi să-l salveze pe fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce s-a agăţat de postul său timp de mai multe săptămâni, Luis Rubiales a ales în cele din urmă să îşi prezinte duminică demisia. Dar cazul legat de sărutul forţat dintre preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal şi jucătoarea Jenni Hermoso în timpul câştigării titlului mondial de către echipa feminină spaniolă, la 20 august, nu se opreşte aici.

Într-un interviu acordat cotidianului german Der Spiegel, Veronica Boquete (36 de ani), fostă internaţională spaniolă (56 de selecţii, 38 de goluri), a acuzat tabăra Rubiales că a folosit toate mijloacele posibile pentru a o discredita pe jucătoare, cu scopul de a-l salva pe fostul oficial.

"Ştiam că nu există reguli. Telefonul mobil al lui Jenni a fost piratat. Aveau acces la fotografii şi videoclipuri", a spus ea.

Boquete a reacţionat la imaginile filmate cu jucătoarele în autocar după câştigarea titlului mondial, în care Jenni Hermoso îşi descrie surpriza provocată de sărutul forţat. Aceste înregistrări video au fost difuzate presei, cu scopul de a susţine teoria conform căreia a existat un sărut consimţit între antrenor şi jucătoare, potrivit apropiaţilor acesteia.

"Au mai fost şi alte momente în autobuz în care jucătoarele au spus că este ceva foarte grav care nu poate fi tolerat. Deoarece FIFA îi interzisese lui Rubiales să o contacteze pe Jenni, acesta a căutat apoi alte căi", a subliniat Boquete.

În cele din urmă, Boquete consideră că, dacă scena sărutului forţat de pe podium nu ar fi fost surprinsă de camerele de filmat, "Rubiales ar fi considerat cel mai bun oficial din lume, iar Jorge Vilda cel mai bun antrenor", în ciuda faptului că au existat deja numeroase plângeri "cu privire la anumite comportamente şi condiţii de antrenament".

Jorge Vilda a fost demis săptămâna trecută şi înlocuit cu Montsé Tomé.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.