Potrivit Le Monde, anchetatorii au stabilit că un număr de telefon al jucătoarei de la PSG Kheira Hamraoui era pe numele fostului internaţional Eric Abidal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit dezvăluirilor de la Le Monde, afacerea Hamraoui" ar putea reveni. În rubricile sale, cotidianul indică faptul că anchetatorii au stabilit că cipul de telefon al mijlocaşului lui PSG Kheira Hamraoui era pe numele lui Eric Abidal.

Această legătură stabilită formal ar duce la scenariul unei răzbunări legate de relaţiile dintre jjucătoarea  (31 de ani, 36 de selecţii) şi fostul fundaş al echipei Franţei (42 de ani, 67 de selecţii).

"El (Abidal) va fi audiat în curând”,a precizat Maryvonne Caillibotte, procuror al Republicii Versailles, în acest articol. De asemenea, o audiere a soţiei sale, Hayet Abidal, „nu este exclusă”, potrivit acuzării. Această reorientare a investigaţiilor întoarce spatele ipotezei iniţiale a unei rivalităţi sportive, care dusese la custodia îndelungată a Aminei Diallo, săptămâna trecută.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.