Liga saudită visează în continuare să-l aducă pe Kylian Mbappé, a declarat, sâmbătă, directorul său pentru Marca. Discuţiile dintre francez, curtat deja de Al-Ittihad vara trecută, şi Liga Pro saudită ar fi "deschisă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este un jucător care îmi place", a declarat Michael Emenalo, directorul Saudi Pro League, pentru Marca.

Francezul fusese deja curtat de Al-Ittihad în vara anului trecut, iar oferta a fost de aproximativ 200 de milioane de euro net pe sezon pentru jucător şi o ofertă de transfer aproape echivalentă pentru Paris Saint-Germain.

"Cu Mbappé, discuţia este deschisă, dar nu ştim ce vrea să facă", confirmă şeful ligii saudite. "Poziţia noastră este foarte clară: toţi jucătorii de acest tip ştiu unde ne aflăm. Dacă există o posibilitate sau un interes ca Mbappé să facă parte din ceea ce construim noi, acum sau în viitor, nu putem respinge această posibilitate. Este un jucător care îmi place", a mai spus el.

Dar Arabia Saudită nu îl aşteaptă doar pe Kylian Mbappé. Cealaltă mare dorinţă a campionatului este Mohamed Salah. Liverpool refuză să îşi vândă vedeta, iar liga saudită nu intenţionează să rupă relaţia cu cluburile europene. "Le respectăm şi, în acest caz, iniţiativa nu va veni de la noi", asigură cel care a lucrat şi pentru Chelsea şi AS Monaco.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.