Şase înotători polonezi, care trebuiau să participe la Jocurile Olimpice de la Tokypo, au fost nevoiţi să părăsească Japonia, după o eroare administrativă a federaţiei de la Varşovia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reveniţi în Polonia duminică, înotătorii au ameninţat că vor începe o acţiune în justiţie şi i-au cerut preşedintelui federaţiei (PZP) să demisioneze.

"Doresc să îmi exprim marele regret şi tristeţea privind această situaţie", a declarat preşedintele PZP Pawel Slominski, care şi-a recunoscut greşeala.

Alicja Tchorz, care face parte din cei şase înotători, a denunţat incompetenţa PZP şi a afirmat că federaţia a "înţeles prost regulile". "Imaginaţi-vă că vă sacrificaţi cinci ani din viaţă şi acest sacrifiu se transformă într-un eşec uriaş", a declarat Tchorz, care a participat la JO din 2012 şi 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.