Antrenorul Maurizio Sarri s-a arătat supărat de faptul că echipa sa, Juventus Torino, a fost egalată de Atletico Madrid, după ce a condus cu 2-0, în Liga Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Era important să câştigăm pentru a fi în condiţii ideale în vederea calificării. Am suferit în primele 20 de minute, dar apoi am jucat mai direct. Am fost aproape de 3-1. Echipa a făcut mulţi paşi înainte şi asta ne-a dat încredere. Uneori nu am avut agresivitatea necesară în faţa adversarului şi trebuie să remediem asta, dar cred că lucrurile merg în sensul bun. Pe de o parte, sunt lucruri pozitive, dar şi altele enervante. Pot să accept primul gol, pentru că adversarul are jucători buni, dar al doilea este mai greu de digerat, deoarece mingea s-a deplasat încet. Echipa a făcut un meci bun, serios, sunt lucruri pozitive, dar este un pic supărător. Am avut senzaţia că meciul era în controlul nostru şi că-l putem închide", a declarat Sarri, potrivit lefigaro.fr.

Juventus a terminat la egalitate, miercuri, scor 2-2 (0-0), meciul disputat în deplasare cu Atletico Madrid, în etapa I a Grupei D a Ligii Campionilor. Juventus a condus cu 2-0, prin reuşitele lui Cuadrado ’48 şi Matuidi ‘65, dar formaţia antrenată de Diego Simeone a revenit în final, când au marcat Savici ’70 şi Herrera ’90.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.