Un moment periculos a avut loc în mijlocul euforiei şi al agitaţiei legate de sosirea în Argentina a campionilor mondiali. În drumul de la aeroport spre Ezeiza, autocarul decapotabil care transporta echipa naţională a trecut foarte aproape de un cablu electric şi aproape că i-a răsturnat pe câţiva dintre jucători, printre care şi Lionel Messi, care era cu trofeul în mână, scrie cotidianul Ole.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timp ce majoritatea jucătorilor şi stafului tehnic se aflau la ultimul etaj al autobuzului, Leandro Paredes, Rodrigo de Paul, Lionel Messi, Ángel Di María şi Nicolás Otamendi stăteau în spate, mai sus decât restul. Autocarul a trecut pe lângă un cablu, iar Otamendi a fost primul care a observat pericolul şi a strigat la colegii săi să lase capul în jos.

Paredes a fost cel care a reacţionat cel mai târziu şi a trecut atât de aproape de cablu, încât i-a zburat şapca de pe cap.

Argentina este în sărbătoare, marţi, după ce Messi şi compania au adus Cupa Mondială la Buenos Aires.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.