Fundaşul rapidist Cristian Săpunaru a avut un conflict cu jucătorul craiovenilor Lorenzo Paramatti la finalul meciului de pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu. Cei doi jucători au primit cartonaşe roşii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Băiatul de ei cu numărul 5 de la ei nu ştiu ce avea. Să-i dea Rareş Ilie tricoul lui să-şi facă un tablou, că am văzut că tot trăgea de el. A venit el pe Giuleşti să arate emblema. Ai câştigat, du-te tată la vestiare. Nu-mi pare rău de nimic, doar de rezultat. Suntem proşti.

Au avut o ocazie în prima repriză şi au marcat, după am început repriza a doua prost şi aia a fost. Mergem la Mioveni şi trebuie să câştigăm. Lucrurile nu s-au complicat, trebuie să câştigăm şi suntem pe primul loc. Eu v-am spus că e stadionul prea mic şi nu m-a crezut nimeni", a spus Cristi Săpunaru la Digisport.

Potrivit digisport.ro, şi la vestiare au existat probleme. Oltenii au aruncat cu lichide pe scări, către rapidişti, iar reporterul Digi Sport a fost avertizat să nu filmeze şi un jucător de la Craiova chiar a încercat să-i ia telefonul.

Rapid a pierdut, scor 2-3, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania formaţiei FC U.Craiova 1948, în etapa a opta din play-out-ul Ligii 1 Casa Pariurilor. Este primul eşec înregistrat de Adrian Mutu de când a preluat Rapidul.

Rapid a punctat prin autogolul lui Diallo, din minutul 8, şi penaltiul transformat de Albu, în minutul 90+2.

Golurile craiovenilor au fost marcate de Compagno din minutele 44 şi 47, ultimul din penalti, şi Baeten '90+5.



 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.