Fundaşul Cristian Săpunaru a afirmat că Rapid a dominat tot meciul cu Dinamo, dar a dominat degeaba, deoarece nu a reuşit să câştige. El afirmă că Rapid nu mai are răutatea de la începutul campionatului, în contextul în care nu a mai reuşit să câştige de 9 meciuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am dominat tot meciul şi am dominat degeaba. Dinamo a reuşit să scoată un punct. Noi nu câştigăm de 9 meciuri, e timpul să ne trezim, suporterii au dreptate. Sunt dezamăgit pentru că ne lipseşte răutatea pe care o aveam la începutul campionatului. Acum nu o mai avem şi o să ne batem la ceea ce ne era frică, la retrogradare. Nu ştiu dacă e nevoie de o schimbare, e nevoie să strângem rândurile şi să redevenim acel Rapid frumos care am fost. Simt că nu mai avem răutate, parcă nu ne mai dorim să câştigăm meciurile, se vede cu ochiul liber", a declarat Săpunaru la televiziunile care transmit meciurile din Liga 1.

Formaţia FC Rapid a remizat, sâmbătă seară, scor 1-1 (1-1), cu echipa Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Au marcat: Jakub Vojtus ’23 / Cosmin Matei ‘20

În clasament, Rapid este pe locul 9, cu 37 de puncte, iar Dinamo pe 14, cu 17 puncte.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.