Poliţiştii italieni au intrat joi în cantonamentul naţionalei italiene pentru a-i interoga pe Sandro Tonali şi Nicolo Zaniolo, suspectaţi că ar fi implicaţi în pariuri ilegale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mijlocaşii Sandro Tonali (23 de ani, Newcastle) şi Nicolo Zaniolo (24 de ani, Aston Villa) se află în vizorul justiţiei italiene pentru implicare în pariuri ilegale, confirmă agenţia italiană de presă Ansa.

Cei doi jucători discută cu forţele de ordine la Coverciano (centrul de antrenament al Sqaudrei Azzura) pentru a clarifica implicarea lor în pariurile ilicite. Jucătorii sunt însoţiţi de Gianluigi Buffon, şeful delegaţiei italiene, iar dacă faptele vor fi dovedite riscă o suspendare grea.

Mijlocaşul italian Nicolo Fagioli (22 de ani, Juventus Torino) este vizat de o anchetă declanşată de Federaţia Italiană de Fotbal. El este suspectat că ar fi pariat pe mai multe site-uri de pariuri sportive clandestine.

Recent, Ivan Toney (27 de ani), atacantul lui Brentford, a fost suspendat timp de 8 luni de federaţia engleză, în mai anul trecut, şi amendat cu 50.000 de lire sterline pentru că a participat la pariuri ilegale între 2017 şi 2021.

De asemenea, mijlocaşul brazilian Lucas Paqueta (26 de ani, West Gam United) a făcut obiectul unei anchete atunci când federaţia a aflat că persoane apropiate jucătorului au pariat o sumă de bani pe un cartonaş galben pe care urm să îl primească Paqueta, în timpul unui meci de Premier League, în sezonul 2022-2023.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.