Fostului preşedinte al clubului Juventus, Andrea Agnelli, i s-a interzis în iulie de către tribunalul Federaţiei Italiene de Fotbal (FIGC) să ocupe orice funcţie legată de fotbal timp de 16 luni, pentru nereguli de plată, dar pedeapsa a fost redusă la 10 luni la apel, a anunţat marţi FIGC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După 12 ani în funcţie, Agnelli a demisionat din funcţia de preşedinte al Juventus Torino în noiembrie 2022. El a fost exclus din fotbalul italian în ianuarie anul trecut pentru doi ani, după ce a fost găsit vinovat în aşa-numita afacere a "manevrelor salariale", după ce s-a folosit de transferuri pentru umfla artificial bilanţul.

"Curtea Federală de Apel a FIGC a luat parţial în considerare apelul lui Andrea Agnelli, reducând suspendarea impusă la 10 iulie de la 16 la 10 luni", a precizat Federaţia în comunicatul său.

De asemenea, se precizează că amenda pe care trebuie să o plătească oficialul italian, stabilită iniţial la 60.000 de euro, a fost redusă la 40.000 de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.